Angelica Garpehäll

Fotograf

 


Facebook


Pinterest


Instagram


Envelope

LET ME TELL YOUR STORY

Bröllopsfotografering Norrköping

Kul och se att ni har klickat er in på min sida. Ni kanske sitter i full planering för er magiska dag. Ni vill ha någon energisk och glad person som förevigar just eran dag. Oavsett om ni planerar för det stora med 200 gäster eller det lilla i rådhuset så är jag där. Ni vill fånga vem ni verkligen är på era bilder och ha en lättsam stund framför kameran.
Ni väljer mig som fotograf för mina bilder och en rolig tid framför kameran. Jag är en sådan fotograf som inte märks av under middagen eller minglet och vägleder er lite i porträttbilderna. Jag vill fånga det naturliga ögonblicket mellan er två som partners.

♥ Var ute i god tid när ni bokar fotograf till er magiska dag, då datum försvinner fort♥

Jag har nu öppnat upp för bokningar 2022 och 2023

Detta ingår i alla paketen

  • Förarbete, så som konsultationer, kolla ut fotoplatser, administrativa förberedelser. 
  • Resa och boende inom Sverige.
  • Provfotografering i Östergötland
  • Bilder i ett webbgalleri, redigerade och noga utvalda
  • Support före under och efter bröllopet

Detta händer under vägens gång

Planeringsmöte

När ni har skickat ett bokningsformulär tar jag kontakt med er Om jag har möjlighet att vara med på er dag.Om allt känns rätt så bokar vi ert datum. Då får ni en bokningsfaktura med 40% av totalsumman, avtal och en guide. 

Efter detta bokar vi in ett möte, antingen på en fika eller över skype. Jag vill lära känna er som par!  Vi diskuterar er planering i den stund som ni kommit och har bara en trevlig tid tillsammans. 

Provfotografering

Vi träffas för att göra en provfotografering. Denna görs i största möjliga mån i Östergötland.  Här är ett ypperligt tillfälle för oss att lära känna varandra med kameran och ni får veta hur jag arbetar under er stora dag som ger er en enorm trygghet och mindre stress under själva dagen. 

Det ingår 5 redigerade bilder.

Dessa exklusiva bilder är perfekta till inbjudningskorten eller bröllopssidan. Denna fotografering sker ungefär 9-4 månader innan bröllopet. 

Support

Från den dagen ni bokar mig till den stora dagen har ni all support från mig. Om funderingar uppkommer om vad som helst så finns jag här som bollplank. 

Ju närmre dagen kommer, kommer jag skicka ut ett formulär om logistiken under själva dagen.  Samma vecka kommer  vi ha ett telefonsamtal där jag dubbelkollar alla uppgifter och om ändringar uppstår. 

Före, under och efter bröllopet

Före bröllopet

Före bröllopet är det en hel del förberedelser för mig. Jag kommer jag att reka platser för porträttfoton, kolla in vigselplats samt mottagningsplatsen. Detta för att hitta de mest fantastiska ställena till fotograferingen. Planera vilken utrustning som ska användas under er dag. 

Om ni har några platser i tanke kommer jag självklart kolla upp dessa också.

Allt för att bilderna ska genomspegla er!

Under bröllopet

Under bröllopet kommer jag att finnas med som en fluga på väggen. Beroende på vilket paket ni väljer hinner vi olika mycket. Men en del som ALLTID är med är porträttfotografering. Under dessa använder jag mig en del av invites. Invites innebär att jag ber er göra/säga olika saker tillsammans för att fånga det avslappnande och kärleksfulla mellan er som par. Vi kommer att skratta mycket och ha en rolig stund med kameran. 

Vid de längre paketen uppskattas en varm middag. 

Efter bröllopet

Efter bröllopet är det dags för mig att sätta mig ner med ALLA era bilder och gå igenom. Jag levererar mina bilder i färg och i svartvitt. 

Inom 48 timmar får ni en sneak peak på era foton. 6-8 veckor efter bröllopet levereras era bilder online.  Ni kan därifrån spara ner alla bilder i mappar på eget moln eller dator.

Bilderna får användas fritt. Ingen redigering och tagga mig när ni lägger ut på sociala medier.

”Du är en fantastisk fotograf som får oss att slappna av framför kameran. Tack snälla för FINA bilder. Du har verkligen lyckats fånga mycket små, fina detaljer i bilderna. ”

Några av mina tidigare bröllop

Klicka på bilden för att komma till albumet


Malin och Micke


Jannice och Albin


Julia och Joel


Robert och Rebecka


www.angelicagarpe.se

Föregående
Nästa

FRÅGOR OCH SVAR

Bokning
Ovana framför kameran
Osäkra på vilket paket
Osäkert väder
Sjukdom
Bilder
Bokning

Hur gör vi och när måste vi boka? 

Ett tips jag har till er är att boka så tidigt som det bara går. Då har ni större chans att få just den fotografen ni önskar och ni slipper stressen med att leta ihjäl er! 

När ni bokar hos mig gör ni så att ni fyller i bokningsformuläret här nedan. Jag hör av mig inom 48 h, om ni inte fått något svar kolla i skräpposten eller ring 070-5736549. Om jag är ledig bokar vi in ett möte för att prata igenom dagen och lär känna varandra, jag kommer även skicka avtalet samt en bokningsfaktura med 40% av totalsumman.

På denna träff går vi även igenom avtalet ifall det uppkommit några frågor. Jag skickar också ett formulär med lite mer info kring själva bröllopsdagen.

Er bokning är låst först efter att bokningsfakturan är betald. Då bokar vi även in en tid för provfotograferingen som ingår i paketen. 

jag kommer alltid finnas som råd och vägledning under tiden fram till dagen. 

Ovana framför kameran

Känner ni er osäkra och ovana att stå framför kameran? Lugn! ni är inte dom enda som känner så. Jag använder mig av någonting som kallas invites. Det betyder att jag kommer att be er att göra olika saker och till slut kommer ni inte märka av mig. Detta är viktigt för mig då jag älskar att fånga det genuina i bilderna. 

Samt i alla mina paket ingår en provfotografering som sker några månader innan bröllopet, denna fotografering görs i Östergötland. 

Osäkra på vilket paket

Om ni känner er osäkra på vilket paket som passar er bäst så boka ett mindre paket. Och om ni känner för att uppgradera går det självklart bra! 

Osäkert väder

NEJ DET REGNAR! Lugn säger jag då, det finns alltid alternativ att fotas i då. Kanske i era lokaler eller något fint hus på landet? eller varför inte använda sig av ett paraply. =)

Sjukdom

Ifall jag skulle bli sjuk eller någon akut familjesituation, så har jag ett nätverk med fotografer för att hitta en ersättare för er dag. 

Bilder

Bildernas leverans tar mellan 6-8 veckor under högsäsong. (jun-aug) Ni får alltid en sneak peak inom 48 timmar efter bröllopet. Och i alla paket ingår det olika antal bilder. Det kan smyga sig in fler bilder än vad som ingår då jag har en tendens till att ta massor av bilder 😉 Om ni vill beställa tack kort, fotobok eller liknande så går det utmärkt! 

Bröllopspaket

TRÄ PAKET

3 timmar

Passar perfekt till Porträttfotografering och vigsel.

– Bokningsmöte

– Provfotografering

– Bröllopsmöte

– Resa och boende ingår

– Ca 150 bilder digitalt

8 000kr

TENN PAKET

5 timmar

Passar perfekt till förberedelser, porträtt, vigsel och gratulationer. 

– Bokningsmöte

– Provfotografering

– Bröllopsmöte

– Resa och boende ingår

– Ca 250 bilder digitalt

 

12 000kr

KRISTALL PAKET

8 timmar

 Passar perfekt till förberedelser, vigsel,  porträtt, mingel och början av middagen. 

– Bokningsmöte

– Provfotografering

– Bröllopsmöte

– Resa och boende ingår

– Ca 400 bilder på USB

– Samt en utvald förstoring

17 000kr

PORSLIN PAKET

12 timmar

 Passar perfekt för hela dagen, från förberedelser till första dansen. 

– Bokningsmöte

– Provfotografering

– Bröllopsmöte

– Resa och boende ingår

– Ca 550 bilder på USB

-En utvald förstoring

– Samt ett bildspel 

22 000kr

Bokningsformulär

Kontakt: angelica@angelicagarpe.se


Facebook


Instagram


Pinterest

© 2019 Angelica Garpehäll


Facebook


Twitter


Google-plus


Pinterest